Sumbangan Ikhlas

Friday, 12 July 2013

segmen blogwalking singgah sahur (Ramadhan 2013)

Assalammualaikum








okay sempena bulan Ramadhan yang mulia ini mari kita memeriahkan lagi segmen Blogwalking Singgah Sahur by senior kita, Hasrul Hassan

 Simple je cara penyertaan segmen ni


bagaimana ?


ok...


Pertama sekali, korang dikehendaki meletakkan badge segmen blogwalking singgah sahur ni.
Then, buat satu entry mengenai segmen ni *optional
Dah letak badge, isi borang yang disediakan di blog HH
and that's it !


-Dah siap-


Beliau juga ada memberikan duit raya RM 20 kepada peserta segmen yang dipilih secara rawak.
Haaa, mana taukan mungkin rezeki saya, awak, kamu mahupun kita ke.


okay jangan lupa join tau ! 



Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa semua


Nanti sahur singgah la sini yee.. 




p/s : nak join just klik kat Hasrul Hassan tu or blog HH 



23 comments:

  1. terima kasih singgah sahur di blog saya! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye,, dari group yang sama,, salam kenl www.mujadafewa.my

      Delete
  2. singgah sahur episod - 6 :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa
    singgah blogwalking dari blog ohblogger HH

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan

    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.syuhada1981.com

    ReplyDelete
  5. AJ singgah sahur dari segmen yang sama...
    Salam Ramadhan dan Selamat Bersahur... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/07/segmen-singgah-sahur.html

    ReplyDelete
  6. Assalamulaikum

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Ceritaku Di Mana-Mana Saja - www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah ...
    singgah sahur oh blogger malaysia ...
    http://harumankasehvee.blogspot.com/

    Selamat berpuasa ...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ...

    Salam ukhwah ...
    sing
    singgah sahur oh blogger malaysia ...

    http://veesandy.blogspot.com

    Selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  9. Salam
    Baru berkesempatan untuk singgah sahur salam ukhwah dari http://www.diarymama.com
    Selamat bersahur dan menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  10. singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

    ReplyDelete
  11. wslm semua yg diatas. selamat menjalani ibadah puasa dengan sebaiknya. salam kenal semua, jemput semua ke https://www.facebook.com/Ungucrayonsdotcom untuk info menarik dan saling bertukar pendapat.


    " Pak Leman dan Mak Kiah pandai menari
    jemput semua wahai saudara dan juga saudari "

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  13. Salam singgah, lambat pula singgah hehe

    ReplyDelete
  14. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.nazlee.com

    ReplyDelete
  15. اهلا وسهلا يا رمضان ساحور سعيد، صيام اليوم قد يكون أفضل
    Alhamdulillah, diberi kelapangan masa untuk Hootoh Tudia Blogwalking Singgah Sahur di Blog Nadhira.
    Salam Kenal Keep in touch, pelik pulak bila ada misai ikut mouse cursor ni. huhu
    Salam Ukhwah Blogwalking Singgah Sahur
    Referral Link Ezan Imsakiye Vakitleri - Sahur Blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. misai ? pelik ? haha, takde ape2 tu..
      ' salam ukhwah Blogwalking Singgah Sahur '
      Salam Ramadhan semua. Perbanyakkan amalan pada 10 malam terakhir Ramadhan Kareem,
      semoga kita berkesempatan dan mendapat rahmat di malam Laylat al-Qadr.
      Insyaallah

      Delete
  16. Assalammualaikum... Selamat berpuasa dan salam kenal !!! :) dari segmen "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Syazwani Mazlan Official Blog"

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..

    Singgah malam Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  18. salam ukhwah semua para blogger. jemput singgah ye di blog ungucrayons ni..

    yang baik dijadikan teladan, yang salah harap dijadikan pedoman.

    ReplyDelete
  19. as-salam, pcl singgah lg nk buat checking dan blogwalking..ada letak banner HH tak? .. yes ada..n ada peluang dapat hadiah tu..gud luck. ~ www.nazlee.com

    ReplyDelete
  20. Blogwalking segmen sama...Gud Luck...Selamat Hari Raya...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/07/blogwalking-singgah-sahur.html

    ReplyDelete